GASION - UN ALTRE AHIR (2012)


Descarrega / Download



A Un altre ahir, es pot escoltar a un Gasion gaudint de les cançons i de la música com si cantés de nou per primer per cop.
Segueix incansablement buscant aquella melodia que encaixi perfectament en cada acord, i ho aconsegueix amb escreix.
La veu agafa un paper prioritari i les paraules sonen més clares. Versiona a Miquel Àngel Tena, (Al Turó de cada vila) on l'acompanya la veu de Xavier Baró i la de Meritxell Gené i continua amb la tradició d'incloure una versió per disc, que ja va començar en les primeres maquetes.
Vesteix musicalment el poema d'Amat Baró, Cançó de la fi de l'estiu, que al disc, Les cançons urgents, es va disfressar en una peça instrumental anomenada, Cançó per a una pel·lícula muda, i que aquí torna a la seva versió original.
Gravat a L'exili dels amants (Alpicat) amb un so i una producció que s'apropa com mai a la sonoritat que Gasion ofereix en directe, Un Altre Ahir, és sens dubte, de nou, un pas al front en la carrera d'aquest inquiet creador.

Gravat a L'exili dels amants (Alpicat) durant l'estiu de 2012 per Jordi Gasion. Meritxell Gené i Xavier Baró canten a Alturó de cada vila, versió d'una cançó de Miquel Àngel Tena i Joan Barceló. Cançó de la fi de l'estiu, és un poema d'Amat Baró.

Gasion facebook

Comentaris