ELS CATARRES - TINTIN I LA CONTORSIONISTA (2012)


Descarrega / Download

Tintin (mp3)
La Contorsionista (mp3)

"Com molts ja sabeu, nosaltres apostem per la música lliure. no ens agrada que la gent que es descarrega cançons gratuïtament per internet siguin tractats de delinqüents o culpables de tots els mals que pateix avui en dia el sistema discogràfic. Creiem que la majoria de discogràfiques no s’han sabut adaptar als nous temps.
Com que contra la pirateria no s’hi pot lluitar, hem plantejat una nova manera d’entendre el sistema discogràfic que és que l’artista regali les seves cançons no-físiques a través de la xarxa i que es guanyi la vida suant als escenaris perquè els concerts són moments únics que no es poden piratejar mai (que és el que realment té valor), i només es vengui el disc amb l’objectiu de poder financiar l’estudi per gravar i regalar més cançons.
Hem demostrat per Itunes que vendre i regalar és compatible ja que els nostres seguidors i tota la gent a qui li agrada la nostra música estan comprant les cançons per fer possible que hi hagi un segon treball de Els Catarres.
Per tant en aquest nou model hi surt guanyant tothom: nosaltres perquè tindrem fons per pagar-nos de nou l’estudi de gravació, la discogràfica perquè existeixen ventes i per últim els nostres seguidors perquè si no poden comprar el disc (perquè el moment de crisi actual no ho permet) se’l poden descarregar gratuïtament sense cometre cap il.legalitat." (Els Catarres)

Els Catarres website

Comentaris