ELS CATARRES - CANÇONS 2011 (2011)

Descarrega aquí.

01. Potser vindré
02. Caramelles
03. Jenifer
04. Nou barris
05. La noia de la plaça
06. Instants de complaença
07. Me'n vaig al camp
08. Els amants de Sant Joan
09. Vell llop de mar
10. Tots menys tu
11. La Festa Major d'Aiguafreda
12. La barba
13. Vola amb mi

Els Catarres es un trio força peculiar: un guitarrista que canta, una contrabaixista i un acordionista que amb els peus toca el bombo i la pandereta.

El grup va néixer a finals del 2010 i des de l'èxit del seu primer concert no ha parat de créixer dia a dia gràcies al sobtat èxit del seu primer single Jenifer (més de 600.000 visualitzacions a youtube en tres mesos i més de 70.000 descàrregues del seu primer disc) que els està portant a tocar arreu dels països catalans ( 100 concerts aquest 2011)
i donant a conèixer la seva peculiar proposta de folk festiu.

La característica principal del grup, a banda de la seva música, és el seu manifest a favor de la música lliure. No creuen en l'actual sistema discogràfic i per tant s'han plantat i han decidit regalar la seva música des de la pròpia web: "en el moment que l'artista
regala la seva música, desapareix el pirateig".

Creuen que els musics s'han de guanyar la vida tocant i suant a l'escenari. "La música enregistrada ha de ser lliure, llavors la gent tindrà més diners per poder assistir a concerts, pagarà per tenir un espectacle únic i irrepetible que és el motiu per el qual nosaltres existim." (Els Catarres)

Els Catarres website

Comentaris