THE MISSING LEECH - BETUM DEL BO - EP (2011)


ESPECIAL PRIMAVERA SOUND!!

Descarrega aquí.



"El cantautor de Sant Joan de Vilatorrada practica antifolk i folk punk va començar la seva carrera en solitari el setembre del 2007 i ja ha realitzat 200 actuacions fins al moment, tenint una agenda ben apretada a seguir. Compta però amb el bagatge d'un pas per diferents formacions d'estils de tota classe. Per una altra banda, una actuació al Primavera Sound 2008, dues gires pel Regne Unit, una per Nova Zelanda, dues per França, Luxemburg, dues per Alemanya, Nova York on va tocar al festival d'antifolk del Sidewalk Cafè. A més a més, ha realitzat de teloner de Toby Goodshank, Robert Scott, Patrick Fitgerald, Chris Knox, The Wave Pictures, Simon Finn... El seu EP de debut "This is The Story of My Other Record" ja està disponible igual que el seu 1r àlbum "A Set of Dreams in Lo-Fi"." (Del seu myspace)

1. i 6. Smile/Smile (Reprise) – Cançons enregistrades el 20/10/2008
Produïdes per Ferran Palau a Petites Coses de Collbató.
Arrenjaments per Ferran Palau.
Maurici Ribera – Guitarra i veu
Ferran Palau – Ukele
Aquesta cançó havia d’aparèixer a un recopilatori de Nova Zelanda de temes curts. Per desgràcia el projecte resta estancat. Somriu va sortir a partir d’aquí.

2., 3 i 5 It’s Fine/A Dream of a Leech/Too Young – Cançons enregistrades el 14/11/2010
Produïdes per Ferran Sarrió a Ràdio Sant Joan a St. Joan de Vilatorrada i acabat de produir per Maurici Ribera al mateix lloc el 18/04/2011.
Maurici Ribera – Guitarra, teclats, sorolls i veu.

4. Pay to Play 2 – Cançó enregistrada el 23 de maig de 2009 a Sant Vicenç de Montalt. Què em tornin el diners!!! Molt mala gent. Només he pogut aprofitar això i la veu sona fatal. He fet miracles a casa perquè acabi sonant així.

Tot ha estat editat i masteritzat per Maurici Ribera el 18/04/2011 a casa a Sant Joan de Vilatorrada.

The Missing Leech – Betum del Bo EP 2011
El Mamut Traçut Records Ref. 005
Totes les cançons composades, interpretades, editades i masteritzades per Maurici Ribera i fins ara inèdites.
Portada/Disseny naïve i infantil de Maurici Ribera.

The Missing Leech myspace

Comentaris