GAIN - SOMOS AIRE (2011)

Descarrega aquí.




Gain - Hombre faro

GAIN | Myspace Music Videos


"El disc ha estat produït a l’estudi de gravació Mixet-LaFleur Sound Studios, que el 2010 van crear dos membres del grup molletà, el bateria Dani Pérez i el guitarra Gabri Madrazo. Gain es completa amb Isma Doblado, a la veu; Marc Mas, al baix, i Fèlix Prados, a la guitarra.
Somos aire, que es distribueix sota una llicència de Creative Commons per mitjà del myspace del grup, conté 10 temes, entre els quals Hombre faro, del qual s’ha gravat un vídeo. Gravat entre agost i novembre, el fet de disposar d’estudi propi ha permès comptar amb temps sense limitació i poder experimentar. Sense abandonar el seu so característic, Somos aire s’apropa al postrock amb temes “més profunds i amb més matisos”, descriu la banda.
La formació, nascuda fa una dècada, va editar el seu primer disc fa dos anys. Qué va a ser de nosotros va ser produït per Santi García, d’Ultramarinos Costa Brava, responsable també de treballs de formacions com Standstill i lo:muêso. El segell osonenc Laura R. Perkins va editar-lo." (Contrapunt.cat)

Llicència Creative Commons
La Gramola Netlabel
Gain myspace

Comentaris