GASION - LES CANÇONS URGENTS (2011)


Descarrega / Download



Gasion és el nou projecte del músic lleidatà Jordi Gasion, altrament conegut per la majoria com El Fill del Mestre (veure enllaç).
Sota aquest nom ha editat tres treballs discogràfics, "78" (Satchmo, 06), "Aquella estranya mania de creure en la vida" (Quadrant, 07) i “Ha calat foc a la casa” (Klhamor Records, 10) .

Ara torna amb un nou disc: Les Cançons Urgents (Khlamor Records, 11) on Gasion s'enfronta tot sol a les composicions escrites amb els primers freds. Cançons solitàries i acabades de sortir del forn, acords urgents que brollen lliures d’artificis, radicals, entre el fatalisme dels finals i l’esperança dels inicis.

El paradís musical d’en Gasion roman tranquil en un estil tan íntim i personal com d’enorme calat quant al missatge que amaga. La seva és una sensibilitat que vesteix indumentària informal malgrat que elegant, però on res és aparent ni de franc, sinó autèntic, de carn i os, real. La seva veu reposada i dúctil, envoltada per un bonic i efectista contrapunt instrumental, embolcalla agres radiografies d’aquest present incert que no ens toca més que suportar, que deixa entreveure una altra realitat del nostre dia a dia convertint en formós i màgic l’amor i en transcendents les més senzilles i insignificants històries que ens envolten. Des de la perspectiva d’un món interior aparentment petit però que és tot al contrari, les seves cançons demostren que a la vida, la de tots nosaltres, poden i mereixen coexistir més pensament i actitud que aquests que, segons sembla, alguns ens volen imposar.

Javier de Castro

Aquest disc ha estat tocat, pensat ,escrit i produït per Jordi Gasion.

Gravat, mesclat i masteritzat als estudis "El Zulo" d'Almacelles per Txabi Àbrego durant l'octubre de 2011.

L'obra de la portada del disc porta per nom "Fragmentos" i és de Jordi Bresolí.

Gasion website

Comentaris